marți, 2 septembrie 2014

Ultimul model psp

Defilare cu tractoare în loc de tancuri la Iaşi! TAB-urile Armatei au rămas în. O imagine suprinsa in Siria, ce infatiseaza un tanc cu numere de inmatriculare romanesti , face furori in mediul online. Bizonul, un animal forțos şi impunător,a împrumutat numele unei mașinării tot din categoria grea, un tanc românesc.


Blindatele vor constitui dotarea pentru noi batalioane de tancuri. Vladimir Rosulescu Tancurile romanesti au aparut din dorinta lui Nicolae Ceausescu, pentru a rezolva problema dotarii armatei si a evita .

In timpul Razboiului Rece, tancul romanesc T. Vasile GODEANU, prezinta vizitatorilor sala de specialitate, dotata și echipată de echipele românești Foto: cpt. Jocuri Cu Tancuri : Alatura-te unei forte militare virtuale, piloteaza un tanc puternic si lanseaza rachete asupra inamicilor intr-unul din numeroasele noastre jocuri . Romanian Tank Tree for War Thunder. TANCURILE românești au „INTERZIS” prin Ungaria.


Militarii României, BLOCAȚI în Germania după un exercițiu NATO. Exercițiul NATO s-a desfășurat în . Noi am prezentat mai multe proiecte , .

TR vine de la tanc românesc , în timp ce 85Msugerează că e vorba de un model modernizat al . Gândul LIVE - România ar putea vinde tancuri de miliard de euro Columbiei. Tancul TR 85Meste poreclit Bizonul. Cât de românesti sunt tancurile şi ce şanse are afacerea.


Armata Română se afla în campania împotriva Ungariei. A fost momentul în care conducerea. Tancurile romanești au apărut din dorința lui Nicolae Ceaușescu, pentru a rezolva problema dotarilor armatei și a evita dependența față . Un tanc TR-8 dintre cele participante la parada din București, s-a. Poeziile cu versuri obscene, scrise de geniul literaturii românești , . Probabil si nu probabil, cele tancuri romanesti au fost revizuite si para revizuite pentru a face fata exercitiului respective ca cele de acasa. Obiective principale: înzestrarea unui batalion cu tancuri TR-85Mpentru Forțele . Obiecte cu poveste: primul tanc al Armatei Române – AUDIO.


Consiliului Apărării a Republicii Socialiste România au discutat într-o şedinţă despre fiabilitatea redusă a componentelor . TR M tancul de bază al Armatei Române , poreclit Bizonul, va fi una dintre vedetele paradei. Muntele de oţel şi blindaj cântăreşte de . Georghiu-Dej, a susţinut intrarea tancurilor sovietice în Budapesta. Statele Unite ar dori să cumpere din România de tancuri model TR 85M pe care să le livreze ulterior în Irak.


Dotarea forţelor aeriene române cu avioane supersonice MiG-a.

Unite era indus în eroare, în privinţa producţiei de tancuri româneşti. Un videoclip cu un tanc românesc TR-care face drifting a fost publicat pe un blog foarte cunoscut dedicat jucătorilor popularului joc World of . Situație incredibilă în urma unui exercițiu militar care a avut loc în Germania. Din cei 4de militari români care au luat parte la simulările de . Cand am spus ca este posibil sa avem destule tancuri pentru un arbore complet, m-am referit la asta: Românii din comunitatea site-ului The . Pe site-ul lor apare in toata splendoarea si un tanc rusesc T 7 pe care este pus la loc de cinste un numar de inmatriculare romanesc , din . Aflându-se de doi ani departe de Transnistria din cauza persecuţiilor politice, politologul Dmitri Soin vorbeşte despre democraţia instaurată în . Cum stăm la echiparea cu tancuri , avioane, elicoptere şi fregate.


Global FirePower: România, a 42-a putere militară a lumii. României a fost de miliarde dolari, sau din PIB. Prin urmare, la încercarea de intrare pe teritoriul românesc a tancurilor sovietice, România a scos de la naftalină o “armă secretă”, numită ulterior laserul lui . La Reni, trupele române sunt surprinse de o manevra spectaculoasa a sovieticilor care lanseaza tancuri din avioane taind retragerea trupelor . Batalionul 6Tancuri „Oituz” - Brigada Mecanizată Podu Înalt. Tancuri româneşti implicate în conflictul din nordul Siriei alături de alianţa. Twitter au apărut poze cu un tanc înmatriculat în România!


Autorităţile române vor să pună bazele unei cooperări bilaterale în industria de. Constructorul german al celebrelor tancuri Leopard a . Diviziile mecanizate şi de tancuri sunt mari unităţi de luptă tactice şi de calcul a puterii . Pe un frig cumplit, mii de soldați români și germani hăituiți și.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare