luni, 3 noiembrie 2014

Fresh uri la blender

Nu mi-a placut atunci cand smoothie maker- ul mi-a maruntit prea tare. Pentru a beneficia de si mai multe enzime, pune in blender si niste . Poate fi facuta din preparate proaspete sau inghetate. Usor de facut, menite sa iti creasca imunitatea, smoothie- urile sunt.


Mai jos îți arătăm cum să prepari câteva cinci smoothie- uri cu kiwi gustoase și hrănitoare. Adaugă fructele în blender și procesează-le.

Energizeaza-te si elimina toxinele din organism prin fresh - uri si. Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie- urilor. Amesteca-le pe toate cu un blender si soarbe energia din pahar. Diminetile cu gust si sanatate pot incepe cu un mic-dejun la pahar!


Cristian Margarit ne arata cum. Vă plac fresh - urile de fructe, nu? Sucul la blender are mai multe vitamine si fitonutrienti de calitate.

Pune toate ingredientele într-un blender și amestecă bine. Că să te bucuri din plin de gustul fresh , lasă compoziția în frigider pentru – minute. Sucuri din fructe si legume, smoothie-uri, fresh - uri. Ideal pentru fructe, legume, legume cu frunze, nuci, . Iată câteva reţete de smoothie- uri car. Smoothie-uri bogate în vitamine și fibre.


Ingredientele se amestecă la blender. Se amestecă toate ingredientele în blender. Nouă ne plac smoothie- urile care sunt cât mai aproape de reţetele iniţiale şi. Bananele, decojite, se pun în blender alături de spanacul rupt sau tocat în bucăţi medii.


Fresh din Mere de Iteşti – mere şi morcovi. Opiniile cu privire la smoothie- uri sunt impartite: unii cred ca acestea sunt. De ceva timp incoace am descoperit smoothie- urile verzi, si am facut o adevarata. E drept ca a coincis cu achizitia unui blender foarte puternic,. Se pun în blender şi se mixează până se mărunţesc fructele.


Dacă lămâia are sâmburi, este bine să fie îndepărtaţi. Se serveşte rece, cu frunze .

Aşa că înlocuieşte sucurile de fructe cu smoothie-uri (fructele întregi mixate în blender ). La dieta de slăbire nu trebuie să bei doar apă, dar nici băuturi hipercalorice precum sucurile din comerţ, fresh - urile , băuturile energizante, alcoolul şi . Amesteca aceste ingrediente in blender si gata smoothie- ul de fructe de padure, incredibil de gustos. Poti inlocui sucul de portocale cu cel de . De ce sucuri și smoothie- uri și nu doar sucuri? Punem toate ingredientele în blender și mixăm.


Procesează cu blenderul ingredientele minute. Toarnă conținutul într-un pahar. La final se adaugă mierea și migdalele. Bea smoohie- ul pe stomacul gol. Fructe, legume,semințe,smoothie, shake sau fresh, blender , robot, storcător.


Oprește blender - ul în momentul în care obții o textură cremoasă,. Ca sa fii sigura ca bei ceva delicios si sanatos, fa-ti singura sucurile racoritoare. Iata cateva combinatii de fructe pentru suc absolut delicioase. Intrebarea este ce aparat folosesti: blender sau storcator de fructe.


Un blender cu putere mare face sucuri cremoase, practic lichide, dar care pastreaza in proportie de toate beneficiile . Amesteca intr-un blender merele, morcovii, sfecla rosie si lamaia. Se strecoara compozitia, se serveste intr-un pahar inalt si se orneaza cu o felie de lamaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare