luni, 9 februarie 2015

Blender copii

POMPE PENTRU LICHIDE , CHIAR CU DISPOZITIV DE MĂSURARE;. VOGELSANG Rotary lobe pumps - Drehkolbenpumpen - Pompe cu lobi rotativi. Pompa manuala pentru schimb ulei/combustibil a fost special realizata pentru a putea realiza cu usurinta transferul de lichide , puteti transfera cu usurinta . Pompa de vin ROVER Galileo este o pompa cu roti dintate din bronz pentru lichide limpezi (apa, vin) si lichide vascoase (must, mustuiala). DOZATOR PENTRU PRODUSE LICHIDE SI VASCOASE. De asemenea se poate utiliza cu rol de pompa pentru transvazarea diverselor produse.


Everything Else Bucuresti, Pompa autoamorsanta Benzina Motorina Antiex 5lminut. Pompa pentru tansvazat lichide vascoase (CLU-ulei). Circulația forțată înseamnă că pompa recirculă lichidul între vasul de separare ciclonică și vaporizatorul cu plăci AlfaFlash.


Pompa Centrifuga Seria CNB/CNI; Pompa Centrifuga ALLHEAT Seria CBWH; Pompa Centrifuga Seria NT; Pompa Centrifuga Seria NS. Comercializam etansari mecanice pentru orice producator de pompe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare