luni, 23 martie 2015

Limonada la blender

Dar de multe ori, chiar dacă îți este poftă de o limonadă , poate că nu ai chef să- ți faci. Pasul 2: Pune lămâia în blender , cu tot cu coajă, împreună cu zahărul, . Dar aici e partea geniala: si nevoie doar de o singura lamaie, nu 12. După ce s-a răcit siropul toarnă şi zeama de la lămâi împreună cu frunzele de mentă şi trece totul prin blender.


Pentru decor adaugă felii de . Iar cand limonada contine si ceai verde, este clar ca trebuie neaparat sa incercati.

Bucatele se pun in paharul de la blender sau direct. Se mixeaza scurt in blender , la viteza maxima, doar pana lamaile . Cand viata iti ofera lamai … faci limonada la blender. Unsubscribe from Radu Bogdan?


Limonada la blender este cea mai buna. Si nu ai nevoie decat doar de o singura lamaie, nu de 10. Așa ne închipuim cel mai des „întâlnirea” noastră cu limonada. Puteți varia ușor de la rețeta clasică prin adăugarea în blender a zmeurei sau coacăze .

Reteta de limonada cu menta si zahar brun sau lamaie. Puneţi într-un blender 7ml de apă, lămâile, menta, zahărul şi câteva cuburi de . Se amestecă până când frunza . O METODA SIMPLA SI EFICIENTA DE A PREPARA LIMONADA - Cand doresti. Se pune zaharul in blender , se adauga lamaile taiate in iar la urma apa apa. Când viaṭa îṭi dă lămâi…fă cea mai bună limonadă ! Vara s-a instalat de câteva săptămâni bune, iar căldura devine, uşor-uşor, destul de greu . Revigoranta,delicioasa si racoritoare, limonada cu menta si lime se . Dupa ce dau totul prin blender , scot menta farmitata cu ajutorul unei . Pur si simplu m-am indragostit de ea, e absolut delicioasa!


Daca nu ai, poti folosi un blender. Aşa că staţi la umbră şi răcoriţi-vă cu o limonadă ! De aceea ți-am pregătit câteva rețete de limonadă care să-ți facă. Primul lucru este să pui în blender afinele și să le faci piure, apoi să le . Puneți într-un blender menta, frunzele de pătrunjel, sucul de lămâie și pe cel de portocale.


Mixați până ce frunzele sunt mărunțite cât mai fin . Stoarcem lamaile de zeama si introducem toate ingredientele in blender pentru o omogenizare perfecta.

Mixam bine, apoi turnam limonada in . Astăzi, îţi propunem o idee de limonadă cu care te poți răsfăța in. Adăugați ananasul, sucul de lamaie și zahărul brun în blender. Mod de preparare pentru rețeta de limonadă cu căpșuni și mentă. Punem căpșunele în blender și le facem piure. Se toarnă amestecul din blender.


Peste câteva minute poate fi servit. Răcorește-te cu o limonadă delicioasă cu piersici, simplu și ușor de. Transferi într-un blender și mixezi aproximativ minut până la . Avem soluţia ideală pentru tine: o limonadă fresh cu mentă, ghimbir,. Al treilea pas: cojeşte castravetele şi dă-l la blender , apoi toarnă conţinutul în sucul de . Storci bine lămâile, folosind storcătorul de fructe sau blenderul. Adaugi toate ingredientele în blender şi le mixezi bine.


Se curăță fructele de kiwi și se pasează în blender. Pasul 1: Pune limonada și gheața într-un blender. Pui o lămâie și o rădăcinuță de ghimbir în storcătorul de fructe, iar sucul obținut îl treci în blender împreună cu o lingură de cătina proaspătă . In blender se mai toaca menta cu ghimbirul (care in prealabil a fost ras pe razatoarea mica) si se .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare