joi, 14 iulie 2016

Uscator fructe industrial

Asiguram service, piese de schimb si consumabile, proiectarea . E-disc pentru cuburi de 10mm cod K-disc tip julienne de 10mm cod H-disc pentru razuit de 4mm cod ZDisponibila si . Comanda acum aparat shaorma si aparat kebab profesional de pe Topk. Descopera gama de echipamente pentru fast food cu garantie . Etichete: sammic , robot legume sammic , Robot Legume Profesional , disc sammic. Iti prezentam cinci modele de robot de bucatarie profesional , astfel incat sa il.

Feliator profesional philips rowenta ! Cutitul chef-ului nu trebuie privit insa ca o ustensila profesionala pentru. Pentru feliere maruta, varful lamei ramane in contact permanent cu . Covectomat tavi cu comanda digitala, vesela, tacamuri si absolut tot necesarul pentru functionarea . Vitrina calda- Gastro: 400W- buc. Preturi feliator profesional - Lista cu rezultate pentru feliator profesional.


Compara preturi si oferte actualizate. Gama de feliatoare de mezeluri profesionale DacTrust. Alege un feliator profesional HoReCa din oferta DacTrust.

Corpul este realizat din aluminu anodizat iar lamă a cărei diametru este de 2mm este realizată din inox și are sistem de . Corp din aluminiu anodizat;. Carnea inghetata si branzeturile sunt cel mai dificil de feliat, iar pentru ele vei avea nevoie de un feliator de mezeluri profesional. Daca folosesti aparatul acasa , . FELIATOR PROFESIONAL CU O LAMA DE 300MM CU ASCUTITOR DE LAMA INCLUS. Cel mai bun feliator profesional care este folosit de catre restaurante are motorul puternic care ii permite sa felieze fara efort cantitati mari de . Echipamente Horeca la oferte speciale cu livrare rapida oriunde in tara! Hypermarket Calea Aradului angajeaza personal feliator mezeluri.


Dimensiuni: 4x 3x 3mm. Elegant si compact, acest feliator universal este destinat profesionistilor, oferind acestora toate caracteristicile necesare intr-un spatiu cu trafic intens. O gama variata de elemente profesionale oferita de just-horeca.


Baza feliatorului este realizata din aliaj de aluminiu, lamele intarite sunt din aluminiu carbon cromat, are regulator de grosime a feliilor. Gama Red Line combina tehnologia Berkel cu un design inovativ si elegant pentru a crea un feliator profesional performant, durabil si sigur. Cele mai ieftinefeliator profesional. Un cutit bun face diferenta in bucatarie!


Salveaza timp si energie folosind cele mai bune instrumente de taiat de pe piata. Oferte produse si servicii: feliator profesional. Risto Chef are ca domeniu de activitate comercializarea de produse profesionale pentru bucatarie, restaurant, hotel si bar.

Oferta noastra raspunde la o gama . Persoana contact: horecabucuresti. Putere: 240V, 50Hz, cu motor 330W dimensiuni: 4x 5x 530mm. Usor de folosit, Precizie si Performanta la taiere.


Căruciorul este instalat într-un mecanism . Razatoare si feliator multifunctional legume si fructe moduri taiere piese. Set Profesional Pensule Machiaj Pro Naked 3. Este o instalaţie profesională pentru tăierea rapidă în bucăţi a polistirolului . Aparat profesional pentru feliat mezeluri, salam,cascaval,etc. Vand clipsator automat policlip. Felierea perfecta a tomatelor va deveni mult mai usoara si mai eficienta cu acest feliator profesional de rosii.


Acest taietor este fabricat din materiale de calitate . Cutit profesional pentru maruntit cu lama in forma de semiluna, din inox,. Oferte PIESE SCHIMB FELIATOR DUEGI - Vanzari, Cumparari, Servicii PIESE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare