marți, 13 decembrie 2016

Marelvi magazin online

Intra sa vezi intreaga oferta de deschidratoare! Aici gasesti deshidratoare alimentare, deshidratoare profesionale si accesorii pentru acestea. USCATOR FRUCTE , LEGUME , GHIBLI, 41x40xcm, Novital. Aparat electric, usuca repede si curat, are trepte de putere, se pot usca fructe , legume , plante medicinale, condimente, polen etc.


Ideal pentru uscarea fructelor , legumelor , pastelor, ciupercilor, ierburilor aromatice etc. O variantă bună pentru conservarea legumelor și fructelor pentru iarnă este uscarea acestora. Masini de spalat rufe cu uscator. Puteţi transforma maşina de spălat haine într-un „ uscător de salată“, punând . Storcator de fructe si legume Philips HR1855/80_ Storcator de fructe si legume Philips HR1855/8 7W, 0. Productie Blue Spark Systems, Romania, Bucuresti. Uscator de fructe si plante cu captator solar.


Nu este nevoie decat sa detineti un uscator de fructe si legume adecvat, ca sa puteti pune la pastrare aceste ingrediente. Iata ce criterii trebuie sa verificati, . Cauti cel mai bun deshidrator de fructe si legume care sa faca minuni in bucataria raw vegan? Un uscător simplu, home made, se poate face . Acest deshidrator puternic va permite sa . Deshidratoare de alimente ce vă ajută să uscați fructe , legume , plante de sezon ca să le conservați și consumați când acestea nu mai sunt disponibile.


Procesarea primara a legumelor si fructelor a luat un nou avand in Romania iar investitiile in utilaje dedicate acestui . Deshidrator Biovita-DEH4pentru fructe , legume şi alte alimente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare