vineri, 6 iulie 2018

Pungi pentru vin

Ambalaje cadou, ambalaje cadou vin. Peretii pungii sunt o bariera eficienta impotriva Oxigenului, vinul astfel imbuteliat. Cumpararea unei sticle de vin necesita intotdeauna si un ambalaj.


Aceasta categorie va incanta cu o serie de pungi si sacose confectionate din plastic, carton, . Aici, puteţi găsi o mare varietate de pungi pentru sticle de vin în diferite modele şi mărimi.

Cosul meu produse in cos . Pungi hartie pt vin - Pungi online. Modele noi de pungi pentru vin cu manere din sfoara de hartie, cu intaritura de carton la baza. Punem la dispozitie pungi din hartie pentru vin imprimate albastru inchis, cu dimensiunea de 12x8x38.


Latime x Burduf x Inaltime), ambalate a cate 1. O categorie destinata atat celor care doresc sa ambalaze o sticla de vin abia cumparata, cat si producatorilor de vinuri , magazinelor ori cramelor. Sacoșe din hârtie pentru sticle cu vin.

O metodă elegantă și discretă de a transporta și dărui o sticlă cu vin. Disponibile la set de bucăți pe . Vinul la cutie a început să devină un adevărat trend pentru consumatorii din România. Aşa numita licoare bag in box este mai ieftină. La ora actuala, pungile destinate imbutelierii lichidelor destinate.


Acum zile - Descriere Diverse. Sacose din hartie sticle vin (6). Mașina bage in box de îmbuteliat vin , suc etc.


Preturile sunt in € (TVA inclus) si plata se face in RON la cursul BNR al zilei. Punga pentru sticla de vin (3). Cauti un aparat de vidat bun?


In aceasta punga se poate transporta si o. Aparatul de ambalare in vid ajută la păstrarea . Vinul aflat intr-o punga continuta intr-o cutie de carton frumos printata. Nu mai poti admira culoarea, nu mai poti admira claritatea, eventualele .

Aceste pungi sunt recomandate magazinelor on-line care expediaza vinurile prin curierat, dar si pentru producatorii de vin care sunt nevoiti sa trimita mostre . Mihai Ignat este un designer grafic din Moldova. Artistul realizează ilustrații inspirate din realitățile cotidiene. Seria „Moldovan Patterns” a . Am creat pungi cadou speciale pentru parfumuri, camasi, telefoane si alte gadgeturi, pentru sticle de vin sau jucarii, pungi cadou speciale pentru copii sau. Producator pungi de nunta de cea mai buna calitate, din hartie alba si crem sau. Fie ca este vorba de prajituri, sticle cu vin sau tarie, borcanele cu diverse . Veţi primi bunurile comandate în termen de maximum zile lucrătoare de la data confirmarii comenzii.


România renunţă din această vară la pungile de plastic subţire sau. Ele vin în variantele cu care consumatorii s-au obişnuit deja de şi litri . Aceasta punga pentru cadou a fost realizata din hartie plastifiata cu snur textil si intarituri la baza pungii , fiind infrumusetata cu motive traditionale romanesti. Cu un an înainte văzusem în magazin suc de mere ambalat în pungi. Pungile sunt tipărite pe ambele fete.


Magazin online pungi ieftin ieftine noi la marketonline. Sunt pungi de inalta calitate, executate din hartie dublu cretata de diverse grosimi ce depind de marime. Pentru vin : x 38(H) x cm . Iarba mea e rea rau, pute din doua pungi.


O pun in doua pungi , tot pute din doua pungi. Daca vin , miroase rau ca vin cu doua pungi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare