miercuri, 8 august 2018

Sublimare cani

Canile sublimabile pot fi albe, negre, . CANA SUBLIMARE Cana pentru sublimare. Personalizare acestor produse se face prin procedeul de sublimare. Culorile sunt vibrante iar materialul din . Presa termica pentru cani ST-1- personalizare prin sublimare cani.

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Cănile pentru sublimare sunt destinate transferului termic de imagine prin metoda sublimării (transfer termic, termotransfer). Aceste căni personalizate sunt. Colectie noua - cani sublimare.


Diferite modele de cani albe pentru sublimare. Preț: ascendent, Preț: descendent . Cani albe Conține produse.

Servicii de personalizare prin sublimare şi personalizare de obiecte prin tehnica. Un video needitat ( deci cam durabil :) ) in care se vede pas cu pas cum se imprima imagini pe cani. Cum functioneaza sublimarea pe cani ? Se printeaza poza dorita (cu cerneala de sublimare ) pe o coala speciala de hartie, iar aceasta coala se pozitioneaza pe . Cumpara cani personalizate prin sublimare de la WEDAS la preturi avantajoase.


Sublimarea textila o modalitate de personalizare inedita. Iti oferim servicii complete de imprimare. Lei Pretul nu include TVA Stoc: In Stoc Specificatii . Aceasta este modalitatea ideala de a personaliza cani , placi ceramice sau . Se poate personaliza cu o fotografie de dimens. Cana alba simpla pentru sublimare. Imprimanta Epson L1cu CISS integrat si cerneala de sublimare.


Presa de transfer termic pe cani standard. Pentru sublimare este necesara o temperatura de 200°C sau 180°C pentru ceramică – acestea find recomendări generale. Fără temperatura minimă nu se .

Este metodă de aplicare a unei imagini pe ceramice, metale tratate special sau poliester, folosind trei mari . Cumpara acum presa pentru sublimare cani , si primesti cadou un element de schimb. Va oferim cea mai buna presa transfer termic cana. Cană ceramică de 3ml special creată cu suprafață potrivită pentru personalizare prin sublimare.


Ambalare individuală în cutie din carton. Ceasta personalizare se realizeaza prin sublimare , mai exact prin trasfer termic, astfel putandu-se aplica si imprima imagini cu policromie pe obiectele ceramice . Produse personalizate prin sublimare. Perfect Print recomanda cana personalizata ca find cadoul perfect pentru orice ocazie si toate varstele.


Resursele necesare pentru o afacere cu căni personalizate: Cană de sublimare – o cană albă costă în jur de lei TVA inclus, dar există zeci de . Cerneala pentru sublimare 1ml Culori disponibile Cyan, Magenta, Yellow, Black Pentru alegerea culorilor va rugam sa mentionati la comentarii. Atelier de inscriptionat cani (in policromie) prin sublimare. Inscriptionam cani ceramice cu suprafata neteda, prin sublimare in policromie. Accesoriu din burete siliconic profesional, destinat personalizării cănilor prin transfer de toner sau sublimare.


M-Pad asigură un transfer perfect al. Prin umplere cu lichid fierbinte de minim . Va recomandam personalizarea prin sublimarepe toata suprafata canii. Cernela de sublimare se transfera perfect pe materiale care contin poliester.


Tricouri, cani , metal - daca sunt tratate corespunzator sau contin in tesatura . Cana ceramica, cu o capacitate de 300ml.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare