vineri, 7 septembrie 2018

Prasitoare motocultor

Anunturi prasitoare motocultor - prasitoare motocultor. Prasitoare reglabila cu roti pentru motocultor pe doua randuri. Lucreaza in mod eficient pamantul, fara bataie de cap! Alege aceasta prasitoare motocultor O-Mac! Prășitoare motocultor - PREMIUM Prăşirea înseamnă efort şi oboseală?


Atunci este momentul să faci cunoştinţă cu o prăşitoare al cărei nume se traduce pr.

In ce conditii si cand este bine sa folosim o prasitoare. Preturi, recenzii si recomandari. Cultivatorul meu Ruris pentru motocultor. Am o motosapa profesionala Ruris si am aceasta prasitoare. Prima data cand dau cu prasitoarea.


Intra pe site si vezi oferta noastra. Comanda Online produsul Omac . Putere recomandată motocultor : 5-CP Nr cuțite: Lațimea de lucru: 5mm Adâncimea maximă de lucru: 2mm Dimensiuni tija: 1mm Tijă reglaj: Da.

POMPA APA - APOLLO 1pentru motocultor. Oferte si promotii la Roco Piese, tag prasitoare motocultor. Produsul este in stoc magazin limitat. Accesorii motocultor si accesorii motosapa online de la Piesesiunelte.


Mini prasitoare motocultor - Premium. Este dotata cu trei cutite si actioneaza pe o latime . Asiguram livrare rapida in toata tara ! Vand cultivator ( prasitoare ). Piatra Neamt, aproape noua, c. VIKING VH54 cu motor KOHLER CORAGE XT6-OHV ,pe . Descriere: Vrei o sapare si o curatare eficienta? Acum te poti baza pe aceasta prasitoare premium pentru motocultorul tau.


Acest produs iti ofera un randament. O-mac Plug cartofi motocultor APOLLO disponibil in oferta magazinului motosape-motocoase. Ești pregătit să descoperi noul model de motocultor PRO . MOTOCULTOR PRO SERIES NEW 750-S 7CP CU ROTI 4. Gasesti probabil cel mai bun pret la prasitoare motocultor cu Afacerist.

Prinderea se face prin bolt pe cupla din. Rate in magazin, aprobarea creditului pe . RON, cel mai IEFTIN pret din piata! Un accesoriu usor de folosit, adaptabil oricarui tip de motocultor si motocositoare reversibila. Honda plug pentru motocultor FG 31 pentru uz casnic si agricol.


Honda prasitoare cu cutite pentru motocultor FG 315. Cele mai ieftineprasitoare motocultor. LIVRARE IN - ORE ORIUNDE IN TARA. Descoperă (și salvează!) Pinuri pe Pinterest! Motosapa magazine, preturi, oferte.


Alte mașini de arat cu mai mult de luni în urmă. Va oferim o gama larga de utilaje MAJAR pentru tractoare mici, motocultoare ,. Lamă de nivelat pentru motocultor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare