miercuri, 17 iulie 2019

Pompa pentru lichide vascoase

AxFlow oferă o vastă gamă de pompe volumice, majoritatea fiind o soluţie excelentă pentru pomparea fluidelor vâscoase. Intrare-iesire 20mm, corp pompa bronz cu BYPASS, debit. Pompe Heavy-Duty cu piston circumferential, pentru cele mai dificile aplicatii.


Tuthill ofera seria de pompe HD pentru cele mai dificile aplicatii - produse de . Pompă de transfer lichide vâscoase precum miere, iaurt, ulei, etc. Sensul de pompare se poate schimba cu buton.

Caracteristici tehnice: Seria G” de pompe electrice a fost concepută pentru transferul tuturor lichidelor vâscoase , a căror vâscozitate la 40° este între 1° Engler . ASPIR – pompa auto-amorsanta pentru industria alimentara. Aplicatii: vehiculare lichide in industria laptelui, industria berii si a bauturilor in. Oferte produse si servicii: pompa pentru lichide vascoase. Viteza redusă a acestor pompe permite ca transferul de fluide sa se desfasoare in conditii optime pentru produse delicate, fragile şi vascoase , dar si cu părţile . Pompele cu şurub sunt ideale pentru vehicularea lichidelor cum ar fi nămolurile, lichide vascoase , lichide sensibile la forfecare, combinaţii . Companii - Pompe pentru produse vascoase - România.


Pompe pneumatice cu membrana pentru transferul lichidelor cu vascozitare.

Natură lichid pompat, lichide corosive, lichide alimentare, lichide vâscoase (max. 60°CPs), etc. Pompa miere si lichide vascoase HU. Constructiv, acestea pot fi pompe dozatoare cu piston, cu membrana, cu surub sau.


Oferte pentru pompa de transfer lichide la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără pompa de transfer lichide de la unul din magazinele noastre. Pompe transfer lichide alimentare, auto-amorsante speciale pentru transferul lichidelor alimentare ca vin, lapte, apa sarata, apa dulce si anumite sucuri de fructe . Transfer din bidoane, butoaie, bazine, rezervoare . Pompe de butoi electrice cu motor de 500W sau 800W, antiex, tip tr-p, tr-pvdf, tr-a.


MURZAN produce exclusiv pompe cu membrana si sisteme sanitare de pompare. Un serviciu de căutare convenabil pentru . Pompe electrice de transmisie adecvate pentru uleiuri și lichide vâscoase. In categoria de produse scule speciale auto va oferim pompe de scos lichide : extractor de fluide pneumatic, pompa electrica de scos lichide , pompa manuala . Motopompe cu membrana pentru fluide foarte murdare sau vascoase.


Electropompa Zeste recomandata pentru transvazare lichide alimentare (apa, solventi organici) inclusiv lichide vascoase (miere, mustar)si cu eventuale . Poate doza lichide vascoase la o dilutie uniforma. Permite o urmarire directa si o ajustare usoara a procentului de dozare. Necesita putina intretinere, poate fi .

Pompe , staţii de epurare, dezinfecţie, armături, tratare apă, suflante,. NOVAlobe de la Grundfos sunt special concepute pentru vehicularea lichidelor vâscoase , . ATEX Potrivite pentru lichide putin vascoase , foarte inflamabile sau putin inflamabile, in medii cu pericol de explozie. Aceste pompe rotative sunt dotate cu rotor flexibil si cu carcasa din material otel.


Pompe volumetrice - Pompe cu rotor excentric - Pompe cu membrana - Pompe cu role - Pompe pentru lichide vascoase. Pompă cu membrană Serfilco, serie - auto-amorsante, acționare cu aer, fără lubrifiere, pompează apă, lichide foarte vâscoase , abrazive şi agresive chimic. Vand o pompa pentru lichide vascoase marca Lutz, model MA2-22 putere 750w, fabricata in Germania. Pompele Wilden pot pompa cu usurinta lichide simple sau vascoase , neutre sau corozive.


Pompe transvazare vidare dozare lichide fluide chimicale: pompă laborator. Ele po fi folosite pentru pomparea lichidelor vâscoase , apoase și ușoare în . Masini de umplere dozare volumetrica sigilare paste creme lichide vascoase. Este o pompă pentru lichide , cu elemente mobile, care realizează transportul. Are structură din otel inox AISI 30 o pompă peristaltică pentru aspirare şi distribuire lichid , un contor litri de lichid şi interfaţă serială pentru comandă de la.


Pompe sau masini airless pentru mediu de lucru industrial. Este ideala pentru transferul prin pompare al produselor lichide , cerneluri, uleiuri,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare