joi, 17 iulie 2014

Expresor cu cafea macinata si capsule

Echipamente, utilaje si accesorii pentru hoteluri, restaurante, catering, baruri, pub -uri, cafenele la cel mai bun raport calitate-pret. Pentru bucatarii profesionale HORECA va punem la dispozitie cutite profesionale si accesorii de ascutit. Hote profesionale , spalatoare, mese si dulapuri din inox, cuve si chiuvete. Producator hote profesionale si mobilier din inox pentru bucatarii comerciale . Compară cele de companii din IAŞI: FORTEX INTERNATIONAL S. Set chiuveta bucatarie inox HORECA dubla CookingAid ULTIMATE DUO cu 3. Detergent degresant HORECA pentru bucatarii profesionale , MA-FRA Deter . Conditiile de calitate pe care trebuie sa le indeplineasca spatiile tehnologice ale unei bucatarii profesionale.


Bucataria reprezinta principalul spatiu de productie care poate fi realizat in trei modalitati de. Bucătării Profesionale ce aduce profit. Creăm proiecte profesionale pentru orice gen de producție;. Va oferim o gama larga de Utilaje si Echipamente HORECA la cel mai bun raport pret - calitate Oradea. Am creat acest site pentru a veni in ajutorul celor ce doresc achizitionarea de echipamente profesionale pentru alimentatia publica, . Vand aparatura profesionala de restaurante si bucatari noi si second hand.


Cuptoare cu convectie, aragaze pe gaz, plite electrice, . Vindem utilaje si echipamente profesionale HORECA , linii de bucatarii profesionale pentru restaurante, hoteluri, baruri, cantine. La noi cumparati la cele mai ieftine echipamente si utilaje! Va oferim la pretul cel mai mic utilaje profesionale restaurante, utilaje profesionale.


Echipamente si utilaje HoReCa pentru industria alimentara la cele mai bune preturi. BUCATARIE PROFESIONALA COMPLECTA RESTAURANT – CALITATE . Fresco Expert va pune la dispozitie Echipamente Profesionale Horeca pentru. Solutii si echipamente Horeca pentru Bucatarii Spalatorii profesionale.


Echipamente Discount cu o experienta de ani in consultanta privind realizarea fluxurilor tehnologice pentru bucatarii , spalatorii, curatatorii, fast-foo pizzerii, . Fii la curent cu noile echipamente, utilaje si accesorii Horeca ! Utilaje, echipamente si accesorii Horeca la ContiGrup . Cutite profesionale bucatarie Arcos. Era digitalizarii a ajuns si in bucataria profesionala ! Astfel, operatorii horeca nu mai sunt nevoiti sa investeasca in sisteme hardware si software costisitoare, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare