marți, 15 iulie 2014

Prelungitor cu impamantare

Tocanita de vita la multicooker. Merg atat cartofii fierti sau piure, cat si orezul fiert, paste fainoase scurte fierte etc. Capacitate cartofi prăjiți, kg.


Compatibil cu mașina de spălat vase - detalii, Vasul, capacul, coșul de gătit și . Ciorba de cartofi cu jumarele.

Descoperă cataloagele săptamânii și vezi promoțiile pe care ți le-am pregătit! Mai gasiti la mine pe site o versiune un pic . Chiftelele cu susan: se amesteca carnea tocata cu cartof fiert dat pe razatoare,. Se pune vasul de gătit în multicooker și se setează modul PRĂJIRE pentru 30 . Pe lângă cartofi se poate folosi şi carne de pui, şuncă, telemea sau doar mărar. Retete culinare : Musaca de cartofi cu carne de pui, Reteta postata de merisorin . Pentru a lasa faptele sa vorbeasca, iata cateva din retelele ce le poti face cu un multicooker : cartofi gratinati, pui cu cartofi , risotto cu ardei copt, .

Reteta Cartofi in crusta de mustar din Carte de bucate, Aperitive. Multicooker găteşte pentru tine. Continui seria mancarurilor de legume cu aceasta bunatate cu cartofi si alte legume sanatoase. Va prezentam ieri un nou aparat revolutionar de la Philips – MULTICOOKER , minunea care iti face toata treaba in bucatarie si, practic, gateste . Am folosit-o cu succes in principal la cartofi prajiti dar si la niste gratare facute . Ca nota personala, i-am adaugat si un cartof dulce care i-a conferit o . Mai găsiți pe blog și tocăniță de cartofi cu ardei, porumb fiert-copt, ficat cu . Dacă veți selecta programul „Pilaf” și veți pune cartofi la înăbușit, veți obține un rezultat perfect, cartofii vor avea o crustă aurie și vor fi foarte gustoși.


Cealaltă jumătate de cartof dulce, se taie cuburi foarte mici și se pune în multicooker , dar, înainte, se dă cu puțin ulei și cu sare. Cubulețele de cartof dulce se . Mod de preparare Cartofi gratinati, cu branza de vaci: Curata si. Nu știam nimic despre acest aparat ingenios, așa că . Mai mult, acesta poate sota cartofi si legume pentru a oferi meselor un plus de . Dacă te-ai săturat de cartofii prăjiți și vrei să încerci o rețetă cu adevărat savuroasă, atunci iată rețeta pentru cartofi țărănești. Ingrediente: Pulpa de manzat: 1kg.


Util acest multicooker mai ales pentru preparate cu orez sau paste!

Dragi utilizatori ai multicooker -ului,. Ceapă linguri Ulei vegetal Cartofi prăjiţi Cartofi kg 1. Introduceţi în multicooker untul, bucăţile de carne de vită, ceapa tocată mărunt, sarea şi . Mănânc foarte rar cartofi prăjiți acasă. Cartofii noi sunt delicioși dar sunt greu de curățat pentru că au o coajă foarte. Aceasta reteta de supa crema de cartofi dulci cu ghimbir are un gust usor dulceag,. Intr-un bol incapator se amesteca cartofii cuburi cu castravetii si.


Cartofii dulci sunt excelenti pentru persoanele care vor sa se mentina in forma, intrucat contin foarte putine calorii si deloc grasimi. In plus, contin mult potasiu, . Flanco mi-a facut cadou un aparat Philips – MULTICOOKER pentru a-l testa si a va. Mi-ar placea sa gatesc o musaca de cartofi cu carne. DELIMANO ELECTRIC PRESSURE MULTI COOKER 5L ENG. Adăugaţi nişte ulei în oală.


Fie ca ii spunem tocana de cartofi , mancarica de cartofi sau iahnie de cartofi , e vorba de acelasi preparat gustos,. Iahnie de fasole cu carnati, la multicooker. Cartofi dulci la cuptor - o reteta perfecta ca si garnitura dar si ca fel principal!


Se pregateste usor, este sanatoasa si pe gustul tuturor! Preparați carne, fructe de mare, legume, cartofi și deserturi după rețete. Transferați totul în Delimano multi cooker și turnați peste supa și fasolea.


Iese un sos delicios, consistent si gustos, cartofii i-am adaugat doar. Supa de cartofi si praz Rețetă Supa de pui si legume pentru copii la multicooker. Search, Watch, Download millions of videos from , facebook for .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare