vineri, 3 iulie 2015

Hd4731 70 multicooker pareri

Spune-ti parerea acordand o nota produsului. Sau scrie chiar tu o recenzie! Noile aparate multicooker de la Philips sunt dotate cu comenzi de temperatură şi peste programe presetate de preparare a hranei asigură prepararea uşoară . Alb Tip: AburiPutere: 9WAltele: Capacitate L. Ei bine, acesta este noua metoda de gatit propusa de specialul multicooker. Robot de bucatarie MasterChef Gourmet QB404H– Pareri si preturi . Pentru toti cei reticenti la ideea de multicooker , acest aparat cotat cu pret foarte.


Cel mai bun multicooker este un aparat superb care te ajută să gătești sub o mulțime de. Pentru ca vreau sa ii descoperim impreuna toate functiile si cat de usor este de folosit datorita panoului. Comanda online si beneficiaza de livrare gratuita rapida.


Produsul este in stoc magazin limitat. Rate in magazin, aprobarea creditului . Nowe wielofunkcyjne urządzenia do gotowania firmy Philips są wyposażone w funkcje inteligentnej regulacji temperatury oraz ponad 19 . Desi ai la dispozitie o varietate mare de optiuni, aparatul are un meniu simplu care . Zobacz inne Multicookery, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Philips Multicooker este un aparat foarte usor de utilizat si extrem de usor de setat. Media Expert – lider na rynku RTV i AGD.


Fabricat de Philips , Alb pentru doar 60RON. Compara preturile la Multicooker , gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Un multicooker îți oferă o paletă largă de funcții și posibilități de gătire: prăjire , fierbere, înnăbușire,. Moc: 9W, Pojemność: litrów.


It is very nice and comfortable device. I look many types of deference multi-coockers I chose this one because a ceramic pot (6mm wide). Crock-Pot Express Crock Multicooker. Możesz również samodzielnie napisać recenzję! Puteti vedea care a fost cel mai mic pret al produsului.


Pretul produsului este cel mai mic . Vai pats uzrakstiet atsauksmi! Prepararea nesupravegheată a meniurilor preferate pregătite acasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare