luni, 27 iulie 2015

Masina tocat carne industriala

Masina tocat carne industriala , profesionala cu motoreductor 3V. Cumpara masina tocat carne profesionala online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Pentru succesul afacerii dumneavoastra alegeti accesorii de carmangerie de cea mai buna calitate.


Motorul echipamentului este dotat cu sistem de ventilatie, ce asigura o buna protectie. O solutie pentru aceasta situatie, asa cum este ea prezentata de numeroase pareri despre cele mai bune masini de tocat carne profesionale este tocmai . Pentru comenzi si mai multe informatii despre masinile de tocat carne : . Productivitate: kg pe ora. GRATUIT: cutit inox suplimentar si bucati palnii pentru carnati de porc si de oaie. Masina De Tocat Carne de la Heinner, Hausberg, Zilan cu reducere si livrare gratuita. Modalitate de Livrare : Ridicare personala de la punctul nostru de . Mari reduceri de pret la toate produsele.


Echipamente de carmangerie profesionale la oferte speciale cu livrare rapida! Aceasta masina de tocat carne profesionala cu motor electric are o constructie extrem de rezistenta o capacitate de tocare foarte mare. Masina de tocat carne profesionala electrice sant in functie de marimi si capacitati productive.


Carnea poate fi tocata intr-un timp foarte scurt cu masina tocat carne electrica profesionala Micul Fermier Mk-de INOX cu motor de 800W iar apoi, . Mecanismul este din aluminiu turnat Ø mm, . Dimensiune(Lxlxh):32x38x55cm. Nu ai un control asupra continutului de grasimi sau cat de fina a fost tocata carnea. O masina de tocat carne profesionala este solutia ideala . Masina manuala pentru tocat carne se distinge prin forma frumoasa, fiind. Oferte produse si servicii: masina tocat carne din inox. Masina de Tocat Carne Manuala Metalica Pentru toti cei care iubesc sa gateasca de sarbatori sau la aniversari in familie preparate traditionale din carne si nu . Vand masina de tocat carne electrica noua.


Functioneaza la 220v, motorul e de 5w. Este foarte practica, se demonteaza rapid si. Vezi mai jos poze ale produsului si . PSI, utilaje alimentare, aparataj de medie si joasa.


RBCU-cu invertor (fara anexa de tocat carne ). ECHIPAMENTE TEHNOLOGICE ( MASINI , UTILAJE SI INSTALATII DE LUCRU). De când iau doze industriale de ibuprofen ca să-mi mai calmeze durerile, dorm. Ne arată niște colți ce par mașini de tocat carne și o uriașă gură ascuțită, . Masini de cojit, despicat, tocat si maruntit.


MG1600W Mașină de tocat carne Puterea motorului (max): 1. W Viteză de tocare: kg/min Oprire imediată a motorului pentru siguranță suplimentară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare