marți, 22 mai 2018

Aparate de muls oi si capre

Aparate de muls oi si capre de la Fermierul Afacerist! Vand aparat de muls (mulgatoare) pentru capre și oi. INSTALATIE DE MULS OI - CAPRA POSTURI.


Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Colectati laptele eficient si igienic.

Acum este timpul sa iti achizitionezi aparate de muls oi si capre ! Sistemul mulge simultan oi , direcționând laptele în tancul de răcire. Standul de contenție este cu. Mulgatoare oi posturi bidon aluminiu L Melasty - Duration: 2:21.


MULGATOARE OI , POST , 30L Aluminiu,CU REZERVOR DE VACUUM . Poate fi prevazut cu sisteme de muls . Sortiment vast de aparate de muls vaci in Moldova la preturi ieftine.

O soluţie flexibilă, uşoară şi robustă pentru multe tipuri de ferme de lapte. Exista si parerile contra, . Un aparat de muls extrage laptele din ugerul animalului si il transporta in. Aparat de Muls capre si oi T1Aluminiu PS Gardelina Green Line . Asiguram livrare rapida si garantie, piese si accesorii. Pulsatorul electronic pentru aparatele de muls oi si capre inlocuieste pulsatorul mecanic pe aparatele de muls ovine si caprine. Acest pulsator ofera rezultate . In cazul unei ferme de oi sau capre, mulgatorul, sau aparatul de muls oi si capre , asa cum esteel cunoscut in literatura de specialitate, este cel mai important . Forgarden Suceava este importator si distribuitor aparate profesionale pentru muls vaci , oi , capre (mulgatori electrice).


Va oferim produse de marca la preturi de . Pulsator pentru aparate de muls oi si capre cu doua iesiri. Contine bidon cu capacitate de litri si posturi de mulgere. Suport furtun lapte si dublu vid. Din cadrul unei ferme de ovine, un echipament indispensabil in obtinerea profitului sunt aparatele de muls oi si capre performante, niste . Pulsatorul reprezinta cel mai bun dispozitiv in prezent, in ceea ce priveste simplitatea, preciziea, robustetea si fiabilitatea.


Utilizarea unui aparat de muls SEZER sau KURTSAN este foarte simplă si.

Integris 2k srl ofera solutii pentru fermele de lapte, vaci , oi si capre : sali de muls , tehnologie de graj accesorii si produse de igienizare etc. Bidon: 2×L, inox Pulsator: . Aparat muls oi si capre cu post si bidon INOX litri GREEN LINE T130 . Compania Silvmar Complet SRL va propune o gama larga de piese de schimb pentru aparate de muls italiene, rusesti, ucrainesti, romanesti de orice marca. Garantie: ani persoane fizice si 1an persoane juridice. Agregatul este dotat cu aparat de muls si cana de muls.


Mulgatoarele mobile usureaza munca in gospodaria celui care detine vaci , oi , capre asigurand . Acum, fermierii trebuie sa isi cumpere aparate specializate pentru. Salile de muls capre si oi sunt la fel de importante precum aparatele de. Sc INOX CENTER SRL produce si comercializeaza echipamente pentru zootehnie aparate de muls vaci , oi si capre. Oferte produse si servicii: aparate de muls capre.


Magazinul online FermierulAfacerist. Mulgatori si accesorii pentru aparate de muls. Aparatele de muls oi si capre performante vor ridica procesul de colectare al laptelui la cele mai inalte standarde.


Pentru unii dintre noi cuvantul ” ferma”e asociat cu mizerie, animale galagioase si multa munca . Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul . Vand galeti pt muls oi si capre din Inox. NOI -Galeta de Inox de litri-1de lei - Galeata de Inox de litri la- 1de lei -Cazan de alumniu de 1de litri ,pt . Instalatie de muls ovine si caprine fixa sau mobila din inox. Pentru mulgerea oilor sau caprelor in zonele in care ele pasuneaza, echipamentele de mulgere .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare