marți, 8 mai 2018

Semanatoare porumb 4 randuri bacau

Vand semănătoare rânduri. Vând semanatoare de porumb cu rînduri monosem. Semanatoare randuri porumb , mazare, seminte mici pt motocultor cm.


Exemplu: Descriere compactor Agro-Tom model UPH Compactor purtat cu latime de lucru de 4. Piese semanatoare de porumb pe randuri mecanica. Contactati direct vanzatorul de semanatoare. Masina de plantat cartofi pe randuri NOUA roti metalice distanta dintre randuri 6 - 6 greutate 2kg putere tractor necesara: CP capacitate buncar pt.


Bacau De Mijloc, Județul Arad. Semanatori de porumb pe randuri cu fertilizare si disc dublu - Wirax. Set de discuri distribuitoare pentru semănatul semințelor de porumb și floarea soarelui. Gaspardo adusa din italia arat si functioneaza perfect o dau pe baza de garanzie si . Produsul dispune de optiunea de utilizare pe randuri , sectile putand fi montate in functie de cultura de . Remorca cisterna RCU- este realizat la Mecanica MARIUS S. O masina de recoltat porumb stiuleti poate avea un randament intre 3-5. CENTRU DE PRELUCRARE VERTICAL . Comercializam semanatori pneumatice de precizie pe ,sau randuri.


Anunțuri de Semănătoare de precizie care corespund căutării dumneavoastră: Semănătoare de precizie noi și de ocazie de vânzare. Oferta de seminte de grau ovaz orz porumb soia mazare trifoi si porumb zaharat. Culegatoare porumb Zmaj, in stare perfecta de functionare, valturi noi.


ATOARE MANUALA 80; margarete africane 16; clopotei. AGRIFORT 2; La un litru ptr randuri de vie cata apa se amesteca 2564 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare