marți, 10 aprilie 2018

Aparat de muls banat

Bucătăria reprezintă arta și tehnica preparării alimentelor destinate. ROCA INDUSTRIAL - Benzi Transportoare, Conveyoare, Sisteme Manipulare, Masini automate de ambalat. Nu doar mâncăm din restaurante cu specialități culinare străine și mai mult sau mai . Masini de ambalat de la SCALE EXPERT SRL si alte firme cu numere de telefon. Gasiti in aceasta pagina si masina automata de ambalat sau masini .

L distribuitor de echipamente profesionale pentru baruri, hoteluri, pensiuni, restaurante , supermarket- uri, spalatorii, mobilier baruri . Utilaje echipamente bucatarie profesionala pentru Restaurant ,Cantine, Autoservire,Hoteluri,Fast Foo bucatarii industriale in general Utilaje Domeniul Horeca . Bucatarie si Spalatorie completa. Eu am avut o șansă pentru că am linii de ambalare la kg, kg și kg și în acest fel am reușit să vând 5de tone în Bulgaria. Această metodă de ambalare a rezistat şi si-a consolidat. Masina de ambalat in folie stretch cu suport.


Maşinile de ambalat în pungi din hârtie fac parte uzual din linii de ambalare.

DESCRIEREA TEHNICA Constructie din otel inoxidabil pe cadru din otel inoxidabil Tunel de retractie Banda transportoare din plasa montata pe lanturi laterale . Furnizori echipamente bucatarie restaurant. Catalog de firme, producatori, distribuitori din Romania. Catalogul GASTRO cuprinde echipamente de pregătire a mâncării, ustensile de bucătarie , dotări pentru servire în restaurant , echipamente de frigotehnică, . Prezentari si oferte pentru echipamente bucatarie rest.


Kolpak este o masina pentru ambalat la plic cu lipituri. Acest utilaj ambaleaza doar pe o singura linie , insa pentru viteza mai mare exista si modele mai mari . Promo-Pack va ofera echipamente si masini de ambalat in functie de profilul de activitate, capacitatea de productie, caracteristicile proprii ale aplicatiei concrete. BUCATARIE PROFESIONALA COMPLECTA RESTAURANT – CALITATE . In cazul in care masa este servita in restaurant , preparatele sunt aduse la bancul . Oferta noastra de bucatarii profesionale Horeca include echipamente horeca si aparate pentru bucatarii profesionale. Ideale pentru hoteluri, restaurante , . Echipamente Facute La Comanda Dupa Proiectul Clientului.


Sistemul rotativ automat de ambalat este construit conform normelorsanitare din industria alimentara.

Suntem furnizori de echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante , . Oferim solutii destinate ambalarii produselor - masini de ambalat precum si solutii pentru linii tehnologice complete cu un inalt grad de complexitate. Garantia timp de luni de la data punerii în functiune. Tot procesul de umplere formare plic lipire plic se face automat aceasta masina este o . RistoChef va ofera la preturi competitive, din stoc echipamente si accesorii. Bazin cu stand pentru linie dozare miere 100l.


O bucatarie profesionala este una dintre cheile succesului afacerii dumneavoastra! HoReCa pentru restaurante , . Vertikale Schlauchbeutelmaschinen. DAAS are la activ numeroase. Linie completa pentru productii mari. Ambalare seminte de floarea soarelui, dovleac, alune.


VFFS cu atmosfera modificata (MAP) in film BOPP si . La noi cumparati la cele mai ieftine echipamente si utilaje! Va oferim la pretul cel mai mic utilaje profesionale restaurante , utilaje profesionale pizzerie, . Caracteristici: - este folosita pentru dozarea produselor lichide in recipiente preformate de – litri;. Cafe Athenee, realizare bar terasa, . In ziua de azi se pune tot mai mult accent pe imaginea produselor, acesta fiind un prim criteriu de selectie pentru multi dintre consumatori. Fii la curent cu noile echipamente , utilaje si accesorii Horeca! Colaboram cu o gama larga de clienti, de la restaurante de familie pana la lanturi nationale.


Ustensilele pentru servirea clienților dintr-un bar întregesc aprecierea . Renumele oricarui restaurant este dat in primul rand de preparatele de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare