luni, 23 aprilie 2018

Storcator citrice profesional pret

La eMAG, storcatoarele de citrice au preturi avantajoase. In plus, beneficiezi de livrare. Storcator profesional pentru citrice si rodii.


Alegeti dintr-o gama variata de storcatoare de citrice , ideale pentru orice pub, bar , club sau restaurant. Va oferim echipamente bar cu preturi mici si promotii la . Ordoneaza dupa: Pret crescator. Preturi storcator citrice profesional - Lista cu rezultate pentru storcator citrice profesional. Compara preturi si oferte actualizate. Comercializam o gama larga de storcatoare profesionale : storcatoare manuale si automate.


Suport mobil pentru storcator citrice , 660x505mm. Descopera noua gama de echipamente pentru bar de la Topk. Comanda acum storcatoare profesionale de citrice la cel mai bun pret.


Toate produsele (24) In stoc (0) Promotii (0). Componenta care se uzeaza cel mai usor in cazul unui storcator de fructe si. Pe langa pretul foarte convenabil pentru un storcator profesional , beneficiati si de . Acest aparat este cel mai nou model din gama Cancan.


Este special conceput pentru a extrage sucul din rodii, dar va face. Blender profesional bar Hamilton Beach, cu viteze Vas policarbonat gradat. Presa storcator citrice - rodii - profesional. Poate fi folosit si pentru rodii.


O solutie inovatoare pentru afacerea ta! Lider mondial in producerea de echipamente pentru prelucrarea si obtinerea sucurilor naturale din diverse sortimentele . Vindem storcatoare de fructe profesionale , la preturi acceptabile pentru Romani. Citrus Juicer este un storcator de citrice manual, foarte eficient si usor de utilizat . Un storcator electric te ajuta sa mentii un stil de viata sanatos si sa fii mereu in forma. Pentru a te bucura de storcatoare de citrice profesionale , descopera gama. Sucul obtinut cu un storcator presare la rece este foarte diferit de cel rezultat din storcatorul de fructe pe care te-ai obisnuit sa il.


CitriStar storcator pentru citrice. EUR ( Pretul nu include TVA). Pe site-ul echipamentediscount. In catalogul nostru gasiti in vanzare storcatoare de fructe si legume in Chisinau la preturi reduse. Cumparati storcator electric in Moldova de la producatori . Acest storcator fructe si legume este foarte util si durabil.


Detine motor rezistent la apa. Designul acestui storcator fructe profesional satisface toate standardele. Prevazut cu un con de stoarcere extrem de mare.


Capete storcator citrice HENDI, HORECA-SELECT. Transport gratuit la comenzi peste 3lei fara TVA. Catalogul magazinului on-line BOMBA va permite sa alegi storcatoar de fructe- legume pentru toate gusturile, calitate inalta cu livrare si garantie, puteti face . LA FELSINEA SA MAXI LEVA storcator citrice.


Descoperiți noul storcător profesional CS6prin presare la rece de la Kuvings. Dimensiuni storcator citrice : 220x310x3mm. Produse electrocasnice de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare