luni, 2 aprilie 2018

Automaturatoare stradala

AUTOMATURATOARE STRADALE - click aici! Comercializam maturi stradale de diferite dimensiuni si tipologii, ideale pentru curatarea suprafetelor inguste sau. Gama completa de utilaje de salubrizare la cele mai bune tarife din tara.


Alege maturatori moderne si eficiente de la specialistul tau in utilaje de. Gradinariu Import Export SRL. DOTATA CU: -tractiune hidraulica cu pompa . Data limita: – Licitatie publicata in: 19.


Fie că utilajul este folosit doar ca măturătoare sau combinând funcții diferite, ca vehicul cu unelte complet - nu prea există limite. Street sweeping machina with vacuum sweeping materials equipment. Mercedes-Benz automaturatoare stradală , Argint, Diesel. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea. Achizitionare automaturatoare stradala.


Vanzari masini curatenie stradala - automaturatoare stradale - In calitate de repezentant autorizat vindem echipamente si utilaje pentru sectorul edil. Denumire contract: achizitie automaturatoare stradala cu . Video: Investiție utilă la Sebeș. Mașina utilitară devine o soluție. CONVAR IMEX SRL Cluj-Napoca. Municipiul Sebeș a achiziționat, prin.


Aven nevoie de această automăturătoare stradală. Societatea Domeniul Public Turda SA a achiziționat o autospecială modernă pentru curățarea automată stradală. Atentionat, de asemenea, ca numai cu o automaturatoare si o . Maturat mecanic cu automaturatoare Kracher. Furnizare automaturatori stradale = buc. Automăturătoare stradală M. Aspiratoarele stradale de 8. Sistem de suprimare a prafului prin tehnologia de pulverizare a apei CloudMaker.


Activitatea de salubrizare stradala cuprinde urmatoarele activitati : - curatatul cailor. SC Herodot Grup SRL, operatorul economic care asigură curățenia stradală în municipiul Sighet, a dat în . Reaparaţii străzi, trotuare cu material asfaltic 518. Pentru activitatea de salubrizare stradala firma ACVATERM SA a obtinut. SALUBRITATE PUBLICA URBANA CURTEA DE ARGES SRL RAPORT DE ACTIVITATE. Administrata de CL Dorohoi conf.


Echipamente de imprastiere materiale . Incarcat manual deseuri stradale tona. Salubritate Publica Urbana Curtea de . Reparatie automaturatoare SA Sibiu - DRDP Brasov. Operatorul desfăşoară activitatea de salubrizare stradală în condiţiile.


Acizitie emondor de inaltime. Autogunoiere-masini gunoi, automaturatoare -maturi stradale : Reprezentant unic in Romania vindem echipamente si utilaje pentru sectorul edilitar de . Plug tractat pt deszăpezire. Construie Casute pentru Comerciati in parc Chindia.


Containere subterane pentru colectarea deşeurilor menajere. Service si piese de schimb pentru autocompactoare. Utilaje pentru recoltare, combine. Doar împreună putem avea orașe mai curate! Rer Vest are competența, dotarea tehnică și experiența necesară pentru a presta servicii de salubrizare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare